in

Deze afwasbare verf blijkt toch zo niet zo afwasbaar!

Deze dame liep een tijdje rond met een knalroze gezicht. De afwasbare verf bleek toch niet zo afwasbaar.

Zo nu en dan heb je weleens een goed idee. Althans, je dacht dat het een goed idee was. Twitteraar Leah besloot om verf te kopen die volgens de verpakking gemakkelijk af te wassen is. Zij nam de proef op de som, maar het was toch niet helemaal zoals zij gehoopt had. De verf bleek namelijk helemaal niet zo afwasbaar.

Knalroze gezicht

Op de verpakking staat dat de verf gemakkelijk van je huid te verwijderen is. Dus met dat in het achterhoofd maakte Leah haar gezicht roze. Toen zij er weer flauw van was, wilde zij het verwijderen met water. Echter werkte niets: haar gezicht bleef knalroze. Ze deelde de foto’s op social media. Op de eerste foto is te zien dat ze aan de slag ging met water. Op de tweede foto kan je zien dat het nog steeds erg roze is. Althans, dat denken we?

Het bleek een grap

Leah haar foto ging viraal, maar uiteindelijk bleek het een grote grap te zijn. Diverse mensen geloofden het ook niet, maar veel mensen geloofden het juist wel. Drie dagen later onthulde de vrouw op Twitter dat de verf er binnen slechts een kwartiertje af was. De afwasbare verf werkte dus zoals het hoort.

Bekijk haar voor- en na foto:

Bekijk de foto waarop ze haar grap onthult:

Vind jij dit ook een grappig artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Brandweervrouw redt een weerloos hertje uit de vlammenzee