in

Brandweervrouw redt een weerloos hertje uit de vlammenzee

Deze brandweervrouw is een echte held. Ze redt een weerloos hertje uit de vlammenzee.

In de Amerikaanse staat Florida is het regelmatig raak: er staat iets in de brand. Jen Shockley is brandweervrouw in de Amerikaanse staat en heeft ditmaal een dierenleven gered. Toen zij aan het blussen was zag zij twee grote Bambi-ogen naar haar kijken. Ze twijfelde geen moment en kwam direct in actie. Deze vrouw is een echte held!

Niet bang

Met gevaar voor eigen leven sprong de brandweervrouw in het vuur om het beestje te redden. Jen gaf aan dat zij niet bang was. Ze wilde het dier hoe dan ook redden. De brand woedde in Key West en hoe verbazingwekkend dit ook is, het hertje was ongedeerd. Na de heldhaftige actie van de brandweervrouw kreeg het hertje wat extra zuurstof. Het duurde niet lang voordat het hertje weer vrijgelaten werd.

Foto’s

Dit was natuurlijk een bijzonder verhaal. Normaalgesproken kunnen herten van nature goed omgaan met vuur. Doorgaans blijven deze dieren rustig en zoeken zij een veilige plek om heen te rennen. Echter was dit beestje vooralsnog in de vlammenzee terechtgekomen. Andere herten stonden al wel op een veilige plek. Gelukkig kon het dier nog gered worden door deze heldhaftige vrouw. Het hertje lijkt ook dankbaar voor de redding. Bekijk de onderstaande foto’s maar eens op Facebook:

Monroe County Fire Rescue firefighter Jen Shockley from the Big Coppitt Key station responded to the Big Pine Key brush…

Geplaatst door Monroe County BOCC op Maandag 23 april 2018

Vind jij dit ook een prachtig verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Bijzonder: Amerikanen zijn jaloers op dit ‘talent’ van Nederlanders

Deze afwasbare verf blijkt toch zo niet zo afwasbaar!