in

Een kat (!) gaat viraal op TikTok met filmpjes over koken

Ooit gedacht dat een kat viraal zou gaan op TikTok met filmpjes over koken? Bekijk deze chef-kok poes in deze video!

TikTok-gebruikers worden vaak verrast met originele filmpjes. Er zijn veel hilarische filmpjes op het platform, maar ook veel lifehacks. Echter is het niet altijd een influencer die de show steelt. Soms betreft het ook simpelweg een kat. That Little Puff plaatste een kookvideo waarin te zien is dat een kat een gerecht klaarmaakt. Dat is nog eens bijzonder.

Dol op katten

Mensen zijn dol op katten. De leukste kattenfilmpjes schieten dan ook uit de grond. Vrijwel iedere grote stad heeft inmiddels ook wel een kattencafé. Op TikTok weten de influencers dit dan ook wel: men zet katten in voor views zou je kunnen zeggen. Geeft niet, want het is wel ontzettend schattig. Inmiddels zijn er dus heuse receptenfilmpjes met een kat. That Little Puff zag een gat in de markt. Het account is viral gegaan op het platform.

Chef-kat

Taartjes, ovenschotels of drankjes: niets gaat deze kat te gek. Voor een ingewikkelde steak zal de kat zijn poot ook niet omdraaien. Bovendien is het leuk om naar de kat te kijken. Het beestje gaat daarom ook flink viraal op TikTok: meer dan 4,3 miljoen likes op moment van schrijven. Ook heeft het account meer dan een half miljoen volgers.

Bekijk hieronder enkele populaire filmpjes op het kanaal van That Little Puff.

@thatlittlepuff

Orange flavor Sprite + Cola 😎😎😎 #thatlittlepuff #fy #fyp #asmr Wear Mask fyi!

♬ original sound – ThatLittlePuff

@thatlittlepuff

Puff says cucumber is fruit not vegetable. What do you think?🤔#thatlittlepuff#fyp#fy#asmr

♬ original sound – ThatLittlePuff

Vind jij dit ook een grappig account? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden, familie en andere kattenliefhebbers.

Kinderen bekijken technologie van vroeger, het levert hilarische beelden op

Bijzonder: Amerikanen zijn jaloers op dit ‘talent’ van Nederlanders