in

Pizzabezorgers horen dagenlang niets van hun trouwste klant en slaan direct alarm

Een man bestelde tien jaar lang dagelijks een pizza bij de Domino’s. Als de pizzabezorgers geen bestelling ontvangen slaan zij alarm.

Een (destijds) 48-jarige man uit Salem, Oregon, de Verenigde Staten, bestelde tien jaar dagelijks een pizza. Daarmee was de man dus wel bekend bij het personeel. Sterker nog: dit was hun trouwste klant. Op den duur stopte de bestellingen en dus besloot het personeel om alarm te slaan. Wat gebeurde er met hun trouwste klant, genaamd Kirk?

Geen bestellingen meer

Sarah Fuller is de manager van de Domino’s vestiging in Salem. Ze vertelt aan Good Morning America dat Kirk hun trouwste klant is. Volgens Sarah bestelde de man iedere dag iets. Hij bestelt altijd online en dan zien ze zijn naam weer verschijnen. Op den duur kwamen de bestellingen van de man niet langer binnen. Dat zat het Domino’s personeel niet lekker.

Natuurlijk kan het zo zijn dat de man een aantal dagen op vakantie is. Of misschien was Kirk wel op familiebezoek. Na elf dagen hadden zij echter nog steeds niets van de man gehoord. De medewerkers van het filiaal besloten om op onderzoek uit te gaan.

Naar de woning van Kirk

Het personeel van de Domino’s vestiging in Salem kende hun trouwste klant inmiddels erg goed. Hij staat bekend bij hen als een vriendelijke en rustige man. Kirk zou daarom ook nooit zomaar lang van huis gaan. Toen zij niets van hem hoorden werden de medewerkers ongerust. Een van de medewerkers besloot om naar het huis te gaan.

Medewerker Tracey Hamblen kwam aan bij het huis en ze zag dat alle lichten gewoon aan waren. Ook de televisie stond aan. De medewerker klopte enkele keren op het raam, maar ze kreeg geen gehoor. Een belletje naar Kirk resulteerde in zijn voicemail.

Tracey sloeg alarm

Tracey keerde daarop terug naar het restaurant en sloeg alarm. Zij belde 911. Tracey wilde een noodgeval melden, maar wist niet precies wat er aan de hand was. De telefonist aan de andere kant besloot echter direct contact op te nemen met de lokale sheriff. De sheriff stuurde daarop een noodteam naar het huis van Kirk. Agenten klopten op het raam en riepen de naam van de man. Zij hoorden iets: Kirk vroeg om hulp. De agenten maakten de deur open en gingen naar binnen.

Naar het ziekenhuis

De agenten kwamen naar binnen en Kirk lag inmiddels op de grond. Agenten belden daarop een ambulance en Kirk werd afgevoerd naar het lokale ziekenhuis. De pizzafan had een beroerte gehad en medici in het ziekenhuis waren in staat om hem te stabiliseren. Gelukkig kon Kirk helemaal herstellen.

De medewerkers van het Domino’s filiaal waren natuurlijk opgelucht met het nieuws dat hij weer beter zou worden. Zij zien hem niet alleen als hun trouwste klant, maar ook als een vriend. Assistent-manager Jenny Seiber heeft Kirk zelfs meerdere keren opgezocht in het ziekenhuis.

Bekijk ook de onderstaande video over dit verhaal. Het filmpje duurt slechts vier minuten en het is erg bijzonder om te zien:

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Katten en kerstbomen: bekijk de beelden

Dit stel maakt een woning van een duikboot