in

Kinderen bekijken technologie van vroeger, het levert hilarische beelden op

Deze kinderen kunnen een kijkje nemen naar de technologie van vroeger. Dat levert hilarische beelden op.

Sommige mensen zijn opgegroeid in de tijd van typemachines of met televisies met slechts drie zenders. Brieven schrijven was toen nog heel gewoon en ook koken met een ketel hoorde er eenmaal bij. Onze (klein)kinderen groeien echter op in een hele andere wereld. Vol met computers, smartphones, iPads en zelfrijdende auto’s.

Ken jij dit nog?

Toen de computer in opkomst kwam was dat iets dat steeds meer mensen wilden. Er kwamen flink wat floppydisks in de running. Het was het toppunt van de technologische inventiviteit op dat moment. Je kon ook gewoon een walkman meenemen en onderweg muziekluisteren. Het geluk kon ons niet op. Ook kon je een diashow aan je buurman laten zien van je meest recente vakantie. Dia voor dia natuurlijk.

Generatie van nu

Kinderen van nu weten daar natuurlijk niets van. Zij zijn al gewend aan het nieuwe normaal. Zij weten dus niet wat een Gameboy of een walkman is. Tijd dat zij hierover iets meer komen te weten. Bekijk de onderstaande video maar eens. Dat zorgde voor hilarische beelden. Het filmpje duurt iets langer dan vijf minuten.

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Bijzonder: dit koppel met Downsyndroom is al 22 jaar samen!

Een kat (!) gaat viraal op TikTok met filmpjes over koken