in

Bijzonder: dit koppel met Downsyndroom is al 22 jaar samen!

Echte liefde is altijd prachtig om te zien. Dit koppel met Downsyndroom is al 22 jaar samen.

Maryanne en Tommy Piling hebben beide het Downsyndroom. Zij ontmoetten elkaar en hadden in eerste instantie nooit verwacht dat hun relatie lang stand zou houden. Dat blijkt echter toch anders dan hun lijn der verwachting. Het koppel is namelijk al 22 jaar samen. Dit lijkt nog maar het begin, want de twee zijn nog steeds erg verliefd op elkaar.

Heftige reacties

Toen het stel trouwde kreeg de moeder van de bruid vreselijke reacties over zich heen. Zo vonden mensen het walgelijk dat twee mensen met het Downsyndroom met elkaar trouwden. De moeder werd vanzelfsprekend erg verdrietig. Ondanks de negatieve reacties staan zowel de moeder als de zussen nog steeds achter het koppel. Ze zijn er zelfs van overtuigd dat hier geen enkel ander koppel tegenop kan. Misschien is het wel jaloezie?

Eerste ontmoeting van het koppel

Het koppel ontmoette elkaar voor het eerst op een school voor mensen met speciale behoeften. Maryanne was destijds 24 jaar oud en Tommy was 37 jaar oud. Tommy nodigde haar uit voor een avonddiner en er ontstond direct een klik. Ook de familie van Maryanne was erg blij met Tommy. Na anderhalf jaar vroeg Tommy haar ten huwelijk. Tot op de dag van vandaag is het koppel nog steeds getrouwd. Wat een prachtig verhaal is dat.

Bekijk ook maar eens de onderstaande video. Het filmpje duurt slechts 50 seconden en dat is je tijd zeker waard.

&feature=emb_logo&ab_channel=InsideEdition

Vind jij dit ook een prachtig verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit stel maakt een woning van een duikboot

Kinderen bekijken technologie van vroeger, het levert hilarische beelden op