in

Trainer neemt een auto vol met dieren mee naar het strand

Deze trainer neemt een auto vol met dieren mee naar het strand. Moet je eens zien wat er gebeurt als de autoklep opengaat.

Een heerlijk dagje naar het strand en hier heerlijk zonnen: wie wil dat nou niet? Sommige mensen kiezen ervoor om met hun huisdieren naar het strand te gaan. Honden vinden zwemmen dan ook erg fijn. Helaas kan je niet echt genieten van de rust, want honden moet je vaak wel bezighouden. Dat is al helemaal het geval als de viervoeters nog jong zijn.

Dieren naar het strand

De man uit dit filmpje zal ook niet gaan uitrusten op het strand. Hij neemt zijn gehele roedel mee naar het strand. De man is namelijk hondentrainer en biedt een uitlaatservice aan. Zodoende neemt hij ook veel dieren mee naar het strand.

Acht tot twaalf honden

Meestal gaat hij met acht tot twaalf honden naar het strand of naar een park. Nadat zij op het strand gespeeld hebben start de training meestal. De man wast de honden vervolgens en brengt hen weer naar huis.

Zijn kat gaat ook mee

De beelden zijn ontzettend leuk om te zien. Hij neemt zelfs zijn eigen kat mee. Deze viervoeter had hij gered toen deze 13 weken oud was.

Bekijk de beelden

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Dit filmpje duurt circa drie minuten en is echt leuk om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Is dit de mooiste kat op aarde? Bekijk de foto’s hier!

Vier jongens starten een Ierse dans – het wordt geweldig als de vijfde erbij komt