in

Ook het vijfde kind wordt een meisje: vader reageert wanhopig

Deze vader wordt voor de vijfde keer vader. Echter wordt het wederom een meisje en hij reageert op deze manier.

De gezondheid van het kind is natuurlijk het allerbelangrijkste als je vader of moeder wordt. Als je echter al vier dochters hebt hoop je, vooral als vader zijnde, dat je toch ook eens een jongentje krijgt. Christine en Josh Batson kregen samen al vier dochters en gingen er min of meer vanuit dat zij nu een jongentje zouden krijgen.

Trotse ouders

Christine en Josh Batson zijn trotse ouders van vier meisjes. Ook baby nummer vijf is op komst. Tijdens de bekendmaking is het erg spannend rondom vader Josh. Hij hoopt dit keer echt op een jongentje. Tijdens de bekendmaking-cupcake zou hij er eindelijk achter komen. De moeder bakte vier cupcakes voor de meiden. De vulling van de cupcakes zou het geslacht onthullen.

Roze cupcake

En je raadt het al: de vulling was roze. Vader Josh is sprakeloos en verlaat het huis. Hij loopt richting het zwembad en stort zich verslagen in het water. Dat was niet helemaal de reactie je misschien zou verwachten.

Geen drama

Mensen die het stel niet kennen zullen misschien vinden dat Josh zich aanstelt. Hij moet juist blij zijn met het babynieuws, toch? Christine had de reactie echter al wel verwacht. Sterker nog: ze wist dat het slechts een grapje was. Mensen denken misschien dat haar man wanhopig is, maar dat is helemaal niet het geval. Hij wilde slechts een grapje maken. Het gezin is dolblij met de komst van het vijfde meisje.

Bekijk de beelden hieronder. Het filmpje is kort, maar wel heel erg leuk om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Vier jongens starten een Ierse dans – het wordt geweldig als de vijfde erbij komt

Katten en kerstbomen: bekijk de beelden