in

Katten en kerstbomen: bekijk de beelden

Katten die kerstbomen zien? Dat zorgt natuurlijk voor hilarische beelden: bekijk de video.

Als de kerst voor de deur staat worden de kerstbomen weer massaal opgetuigd. De boom hangt dan vol lampjes, slingers en glimmende kerstballen. Voor ons is dat natuurlijk prachtig om te zien, maar ook katten vinden dit wel erg leuk om te zien.

Glimmende materialen

Je kat vindt het niet alleen leuk om hiernaar te kijken. De glimmende ballen vragen om aandacht. Katteneigenaren en -liefhebbers zullen het vast herkennen: een kat die in een boom hangt. Katten en kerstbomen gaan soms niet helemaal samen.

Spelen met de kerstboom

De katten mogen maar al te graag trekken aan de slingers, spelen met de kerstballen of halen hun poten langs de takken. Het kan zorgen voor een flinke ravage, maar het levert ook weer hilarische beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens.

Bekijk de video

Dit filmpje duurt slechts twee minuten en het betreft een compilatie van verschillende katten die in strijd zijn met kerstbomen. Dat is erg grappig om te zien.

&feature=emb_logo&ab_channel=CrazyFunnyStuffCFS

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Ook het vijfde kind wordt een meisje: vader reageert wanhopig

Pizzabezorgers horen dagenlang niets van hun trouwste klant en slaan direct alarm