in

Dit is de ultieme legpuzzel waar je uren zoet mee bent

Dit is de ultieme legpuzzel waar je uren zoet mee bent. Wie, die jij kent, moet hier meer van weten?

Ben jij een fanatieke puzzelaar? Of ken jij er misschien eentje? Dit spel is populairder dan ooit. Als je als enthousiaste puzzelaar eens klaar bent met de nieuwe films op Netflix, Videoland of Disney Plus kan je hier je tijd aan spenderen. Onlangs heeft het merk Heinz namelijk een puzzel op de markt geïntroduceerd. De ketchupfabrikant heeft een exemplaar opgeleverd met maar liefst 570 stukjes. Alle puzzelstukjes hebben allemaal dezelfde kleuren en dat maakt het ook zo lastig om de puzzel te voltooien.

Tijdverdrijf voor het hele gezin

Gedurende de coronamaanden proberen we allemaal wat te doen in onze vrije tijd. Je zit meer thuis en dus zoek je ook hobby’s die je vanuit huis kunt uitvoeren. Een puzzel is dan wel ontzettend leuk. Je kunt dit doen met hele gezin en het is een prachtige geheugentraining. Kan jij geen genoeg krijgen van deze puzzelstukjes? Dan is dit exemplaar van Heinz echt een aanrader voor jou. Misschien is dit wel de lastigste puzzel van 570 stukjes ter wereld, dus je bent er echt uren zoet mee.

De ultieme uitdaging

Ben jij geduldig genoeg en wil jij er graag voor gaan? Dan zou het ontzettend tof zijn om deze Heinz-rode puzzelstukjes eens te spelen. De enige richtlijn die je hebt zijn de vormen van de puzzelstukjes. Zoals gezegd kan je dus niet naar de kleuren kijken. Fervente puzzelaars zullen zich dat echter niet laten afschrikken. Op de officiële Instagram-pagina van Heinz laten mensen al van zich horen: ‘kom maar op met die puzzel’. Echter zal niet iedereen de puzzel kunnen maken. Heinz heeft de puzzel namelijk verloot en alleen winnaars konden er dus mee aan de slag. Misschien staat de puzzel inmiddels wel op Marktplaats als anderen er klaar mee zijn. Je weet het maar nooit. De actie is helaas al afgelopen.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Heinz:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heinz Ketchup (@heinz)

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Joan is 73 jaar oud en fitter dan ooit tevoren

Is dit de mooiste kat op aarde? Bekijk de foto’s hier!