in

Joan is 73 jaar oud en fitter dan ooit tevoren

De 73-jarige Joan is fitter dan ooit tevoren. Bekijk deze foto’s maar eens en raak geïnspireerd!

Als je ouder wordt zal je wat spiermassa verliezen. Althans, dat zou je zeggen. De 73-jarige Joan laat zien dat het ook anders kan. De Canadese vrouw besloot dat zij graag fitter wilde worden. Zo gezegd, zo gedaan! De vrouw is namelijk bijzonder fit waar menig jongere jaloers op zal zijn.

Gezondheid van Joan’s moeder

De 73-jarige Joan plaatst haar foto’s maar al te graag op Instagram. Toch begon zij niet zomaar met krachttraining. Ze gooide het roer om toen ze haar moeder in een verpleegtehuis bezocht. Het was niet zo goed gesteld met haar moeder. Dat brak haar hart. Haar moeder nam er echter genoegen mee en dat vond zij misschien nog wel het meest lastige.

Hoge bloeddruk op gezwollen enkels

Joan’s dochter inspireerde haar om gezonder te gaan leven. Joan kampte met een hoge bloeddruk, had gezwollen enkels en artrose. Ze vroeg zich af: ga ik nu het pad van mijn moeder bewandelen of ga ik er iets tegen doen? Ze koos voor het laatste. Inmiddels is de 73-jarige Joan ontzettend fit.

Gezond worden

Joan begon daarom met sporten en gezond eten. Het resultaat mag er zeker zijn. Joan is nu fitter dan zij ooit eerder was. Zij deelt haar resultaten op haar Instagram-pagina. Inmiddels heeft ze bijna een miljoen volgers. Dat had zij van tevoren natuurlijk nooit gedacht. Ze wilde immers gewoon weer gezond worden en van haar medicijnen af zijn. Dat is dus zeker gelukt.

Bekijk deze before and after foto maar eens:

View this post on Instagram

3 years ago I began this long, slow journey and now I realize that there really isn’t any end to it. Each day I move in a direction based on my choices. Each month is a new milestone. Each year I seem to have changed so completely I think I can’t change any more and yet I do.💕💕 At this point, I truly realize that we are limitless. At any moment we can make a decision to change. No matter how difficult or challenging life is, we must remain steadfast in our aim and keep inching forward. When I got started I never imagined I’d be where I am today. I just wanted to get my health back and get off my medication. Each door we step through leads to another door and then another. I hope you all keep choosing to grow! To learn to love yourself, take the best care of yourself, and dare to dream and love with your whole heart again.🙏🙏 . Pink outfit by @womensbest . . #transformation #hope #justdoit.

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Joan geeft tips

Joan geeft haar volgers ook tips. Ze wil anderen stimuleren om ook gezond te eten en voldoende te sporten. Bekijk de onderstaande foto maar eens:

View this post on Instagram

J’aimerais vous partager une belle inspiration pour vous aujourd’hui ☀️ Voici @trainwithjoan 👏🏻 Cette femme a maintenant plus de 70 ans. ☀️ Il y a à peine quelques années elle a pris la décision de prendre les moyens nécessaires afin de mieux profiter de la vie ✅ Elle a été guidé pas à pas par sa fille et coach @yourhealthyhedonista 👈🏼 Ceci est une transformation physique mais surtout mentale 🧠👣 Vous pouvez imaginer qu’à l’aube de ses 70 ans à l’époque que ses habitudes et croyances alimentaires et autres étaient bien encrées… ⚓️ Elle a certainement dû apprendre à ouvrir son esprit et faire confiance… jusqu’à ce que les résultats parlent d’eux-mêmes 👈🏼 Je vous partage cette histoire aujourd’hui pour vous prouver que vous pouvez le faire aussi ☀️ Pourquoi elle et pas vous ? Quel est votre blocage ? • Autre que sa transformation physique regardez son visage. Ne respire-t’elle pas une meilleure santé et épanouissement? ☀️ C’est son parcours à ELLE ! Pourquoi ne pas vous en créer un aussi beau? Vous en valez la peine ! 💕 AMAZE YOURSELF

A post shared by EM COACHING | Amaze Yourself (@emilie.provencher) on

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Baby’s in een babyspa: deze foto’s zijn prachtig om te zien

Dit is de ultieme legpuzzel waar je uren zoet mee bent