in

Mini-paardje achtervolgt een jochie: de beelden zijn prachtig om te zien

Soms heb je een beetje afleiding nodig en dan ben je vandaag op het goede adres. Bekijk deze schattige video maar eens.

Regelmatig zie je video’s op het internet voorbijkomen waar je echt blij van wordt. Dat geldt ook voor deze video. Dit is de perfecte feelgood-video waar je hart van zal smelten. In het filmpje zie je een klein, schattig paardje die erg enthousiast is. Ook zien we ineens een lief klein jongetje in het filmpje voorbijkomen. Het paardje komt bijzonder dichtbij het jochie, maar het ziet er allemaal erg speels uit.

Dit filmpje duurt slechts 20 seconden, maar had wat ons betreft ook wel iets langer mogen duren. Inmiddels is het filmpje al miljoenen keren bekeken en al duizenden keren gedeeld op Facebook. Dat zegt natuurlijk al voldoende over de content van het filmpje. Je wilt dit zien.

Bekijk de beelden maar eens. Het kost je slechts 20 seconden van je tijd:

Little Boy Makes Friends With Tiny Horse

Be my friend!

Gepostet von America's Funniest Home Videos am Sonntag, 5. Juni 2016

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Te schattig: welpjes kunnen niet ontsnappen uit deze emmer

Baby’s in een babyspa: deze foto’s zijn prachtig om te zien