in

Baby’s in een babyspa: deze foto’s zijn prachtig om te zien

Deze baby’s genieten van hun momentje in de spa. Bekijk deze schattige foto’s maar eens.

Een babyspa, is dat soms nieuw? We horen het je denken, maar het bestaat echt. In het plaatsje Perth, in Australië, is namelijk een heuse babyspa geopend. Baby’s kunnen zodoende de meest relaxte dag ooit beleven. In de spa worden de baby’s verwend als nooit tevoren.

Gelukkig zijn er dan ook echt foto’s van. Bereid je daarom alvast maar voor om te smelten, want deze foto’s zijn te schattig voor woorden. In het bad krijgen de baby’s hydrotherapie wat ervoor moet zorgen dat de ontwikkeling van spieren en kracht gestimuleerd worden. Ook zou het positief bijdragen aan hun longcapaciteit en spijsverteringsstelsel. Of dit daadwerkelijk zo is moet nog worden vastgesteld. De foto’s en video’s laten het ons ieder geval wel doen geloven:

Bekijk dit filmpje maar eens:

Of deze schattige foto:

View this post on Instagram

"Koa had colic & reflux, was really difficult to settle. After visiting Baby Spa a few times there was such a huge difference in her & within that time her colic was gone & reflux medication was stopped. I have no doubt Baby Spa played a huge part in helping her overcome both colic & reflux! " Kate Ilijash

A post shared by Baby Spa Perth, AUSTRALIA (@babyspaperth) on

Of deze misschien:

Vind jij dit ook ontzettend schattige foto’s? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie. Wil je graag nog meer van zulke foto’s zien? Volg dan babyspaperth op Instagram.

Mini-paardje achtervolgt een jochie: de beelden zijn prachtig om te zien

Joan is 73 jaar oud en fitter dan ooit tevoren