in

Vrouw probeert haar hond uit het zwembad te halen – de hond denkt hier anders over

Deze lieve hond is nog lang niet klaar met zijn zwembadavontuur: hij wil nog graag even blijven badderen in het water.

Honden zijn ontzettend lieve dieren. De viervoeters zijn spontaan, loyaal en verrassen je regelmatig met de gekste dingen. Honden staan er ook bekend om stomme dingetjes te doen. Vaak kan je er echter wel om lachen. Wil je hier graag een voorbeeld van zien? Bekijk dan de video op deze pagina maar eens.

Leuke video

In de onderstaande video zie je een hond die lekker aan het dobberen is in het water. De viervoeter is echter niet zelf aan het zwemmen: hij rust lekker op de schouders van zijn baasje. Dat kost natuurlijk wel de nodige moeite voor zijn baasje. Op een gegeven moment vindt zij het dan ook wel genoeg. Ze wil het zwembad uit en wil haar hond vanzelfsprekend ook meenemen.

Hond blijft liever in het zwembad

De hond vond de situatie echter wel erg prettig in het zwembad. Hij kan lekker zelf in het water zitten en hoeft zelf geen moeite te doen. Zodra de twee in de buurt van de rand van het zwembad komen zet de viervoeter zich af. De twee komen zodoende weer in het midden van het zwembad terecht. Dat zorgt natuurlijk voor hilarische beelden. Het filmpje is opgenomen in Itapira, Brazilië. De temperaturen zijn hier erg hoog, dus we kunnen ons ook wel voorstellen dat de viervoeter liever in het zwembad blijft.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt slechts een minuutje en is echt hilarisch om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Zwerfhondje doet mee aan een marathon: nu heeft hij een nieuw baasje

Deze dieren krijgen praatjes na het eten van deze maiskolf