in

Dit duo is ontzettend schattig: bekijk de foto’s maar eens!

Ben jij dol op baby’s en dol op honden? Bekijk dit duo dan maar eens: de foto’s zijn ontzettend schattig.

Als je deze foto ziet zal je hart ongetwijfeld gaan smelten. De hond Nora werd uit een benarde situatie gered door twee mensen. Haar baasjes hadden op dat moment nog geen kinderen. Zeven jaar later was dat echter wel anders: inmiddels hadden zij drie kinderen. Wellicht zal je nu denken: dat moet wel erg druk zijn in huis. Twee ouders, drie kinderen, twee katten en twee honden. Dat is natuurlijk ook wel ontzettend veel, maar iedereen heeft een speciale band met elkaar.

De jongste zoon van het gezin heet Archie. Toen de onderstaande foto werd gemaakt was hij acht maanden oud. De jonge Archie heeft een speciale band met hond Nora. Dagelijks besteden zij veel tijd samen. Ze slapen zelfs samen en dat zorgt natuurlijk voor veel speciale momenten. Als je de onderstaande foto’s bekijkt zal je hart ongetwijfeld gaan smelten.

Bekijk het onderstaande plaatje maar. De foto is gedeeld op Instagram en heeft al veel likes ontvangen:

View this post on Instagram

The Little Boy/Girl Who Lost His/Her Name. I've heard about this book from @lostmy.name for some time now and I finally got around to checking it out and ordering one for each kid for Christmas.( I let Archie check his out beforehand, because, I doubt he'll remember anyway 😜.) To say I'm thrilled with the book is putting it mildly. I won't spoil the ending, but I positively cried when I reached the last page! I'm pretty sure the kids will appreciate it too (for years and years to come!) I say this from the heart, If you're stumped for a children's gift and are looking for something with a personalized touch, this might be exactly what you are looking for ❤️. Happy weekend, friends! #lostmyname #nappingwithnora #rescuedog #adoptdontshop (sorry for the reposts; I'm having major techno glitches the past few days! 😳)

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

Ook dit is een ontzettend leuke foto van het duo:

Kan je er niet genoeg van krijgen? Bekijk dan ook eens dit plaatje:

Vind jij dit ook een leuke fotoserie? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Leerling ervaart een nachtmerrie in de lesauto en deze mannen filmen het

Zwerfhondje doet mee aan een marathon: nu heeft hij een nieuw baasje