in

Leerling ervaart een nachtmerrie in de lesauto en deze mannen filmen het

De eerste rijlessen van deze leerling verlopen niet al te soepel. Deze mannen filmen het en kunnen er wel om lachen.

Als je begint met rijlessen is dat natuurlijk erg spannend. Vooral tijdens bepaalde situaties zal dat spannend zijn. Je staat voor een druk kruispunt of je moet een rotonde op. Wellicht heb je de koppeling nog niet helemaal onder controle en valt de motor daardoor eens uit. Het is natuurlijk verschrikkelijk.

De eerste rijlessen

Ook deze student had problemen met zijn lesauto. De leerling stond voor zo’n vervelende rotonde en kon de auto niet onder controle krijgen. Als deze leerling wilde laten optrekken sloeg de motor weer af. Op den duur rijdt de lesauto nog even schokkend weg.

Hilarisch

Voor de student is het natuurlijk niet erg leuk, maar de mannen achterin de andere auto konden er wel om lachen. Als buitenstaander kan het dan ook wel hilarisch zijn. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje is gepost door LADbible op Facebook. Het duurt slechts een minuutje.

Lads Can't Stop Laughing At Learner Driver

This learner driver is having an absolute nightmare and these guys can't stop laughing 󾌴󾌴󾌴

تم النشر بواسطة ‏‎LADbible‎‏ في الجمعة، ٢ سبتمبر ٢٠١٦

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit kleine meisje kan echt prachtig zingen!

Dit duo is ontzettend schattig: bekijk de foto’s maar eens!