in

Dit baasje is lang weggeweest en besluit zijn hond te verrassen!

Het is altijd vervelend als je iemand een tijdje niet kan zien. Dat geldt ook voor honden en hun baasjes.

De meeste eigenaren van huisdieren vinden het ontzettend vervelend om hun huisdier achter te laten. Dat is vooral vervelend als dit voor een langere periode is. Echter hebben niet alleen mensen heimwee: ook huisdieren kunnen dit ervaren. De meeste hondenbezitters zijn zich hier ook bewust van. Dat geldt ook voor het baasje van de hond Fizz.

Verrassing

Fizz besloot daarom zijn hond te verrassen na een lange periode van afwezigheid. Hij zette een camera neer om het geheel te filmen. In eerste instantie lijkt de viervoeter op zijn hoede. Immers kan het ook iets gevaarlijks zijn. Echter komt zijn baasje al snel dichterbij en kan Fizz zijn baasje ook (weer) ruiken. Hij is natuurlijk razend enthousiast en is erg blij dat hij zijn baasje weer kan zien. Dat levert natuurlijk ook geweldige beelden op.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt circa 3 minuten en is echt prachtig om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Zwerfhond is doodsbang voor mensen totdat zijn redders hem helpen

Dit kleine meisje kan echt prachtig zingen!