in

Zwerfhond is doodsbang voor mensen totdat zijn redders hem helpen

Deze zwerfhond was doodsbang voor mensen totdat hij daadwerkelijk gered werd. Inmiddels is hij weer aan mensen gewend.

Helaas is er veel dierenleed op aarde. Dieren worden nog veel te vaak voor foute doeleinden gebruikt en leven soms in slechte omstandigheden. Er zijn gelukkig ook ontzettend veel mensen die zich dagelijks inzetten tegen dierenleed. Een bekende organisatie is Hope for Paws. De organisatie is actief in Los Angeles en levert iedere dag prachtig werk. De vrijwilligers redden honden en andere dieren die op straat rondzwerven.

Dakloze Chihuahua

Hope for Paws kreeg ditmaal een telefoontje over een dakloze Chihuahua. Men stapte direct in de auto om het hondje op te halen. Toen de vrijwilligers hier aankwamen leek dat nog niet zo eenvoudig. De arme hond keek angstig uit haar ogen en voelde zich erg bedreigd. Uiteindelijk lukte het de vrijwilligers om het hondje mee naar het asiel te nemen.

Ook in het asiel voelde het hondje zich nog niet helemaal comfortabel. Uiteindelijk ging het beter met de Chihuahua. Ze kreeg een uitgebreide schoonmaakbeurt en was klaar voor adoptie. Hopelijk wordt het lieve dier snel geadopteerd en ontvangt de Chihuahua snel alle liefde van de wereld.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt bijna vijf minuutjes, maar is wel erg bijzonder om te zien. Het is mooi om te zien hoe de vrijwilligers zich hier iedere dag weer voor inzetten.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Honden worden erg blij als zij deze man zien – en dat is niet voor niets

Dit baasje is lang weggeweest en besluit zijn hond te verrassen!