in

Honden worden erg blij als zij deze man zien – en dat is niet voor niets

Deze viervoeters gaan helemaal door het dolle heen als zij deze man zien. En dat is niet voor niets!

Positiviteit hebben we allemaal nodig in ons leven. Het helpt je door de dag heen en het maakt je vrolijk. Het kan dus ook prettig zijn om te lezen over leuke verhalen. Gelukkig hebben wij er eentje voor jou.

Joshua is een Amerikaanse oorlogsveteraan en vond het lastig om weer normaal te functioneren in de maatschappij. Tijdens de oorlog in Afghanistan heeft Joshua diverse trauma’s opgelopen. Terug naar het normale leven bleek daardoor erg lastig.

Hij voelde zich namelijk geïsoleerd in de drukke samenleving. Uiteindelijk ging het beter met hem. Hij vond twee grote liefdes: Panda en Mama. Dit zijn twee honden en de liefde was wederzijds.

Honden zijn nu eenmaal erg lief en werken al duizenden jaren samen met mensen. De belangrijkste functie van het heden is gezelschap. De band tussen Joshua en zijn honden is dan ook erg sterk.

Helaas moest de veteraan noodgedwongen verhuizen naar Californië. Hij moest de staat Louisiana daarom verlaten. Helaas kon hij zijn lieve honden niet meenemen en moest hij hen dus achterlaten met een gebroken hart.

Tia en Mariah, van het programma Pitbulls & Paroles, hoorde over dit verhaal. Zij besloten om in actie te komen. Zij wilde het baasje weer herenigen met zijn honden. Panda en Mama werden opgehaald uit Louisiana en werden meegenomen naar Californië. Hier vond de reünie plaats.

Dat leverde echt hartverwarmende beelden op. Joshua en zijn hondjes waren twee maanden lang van elkaar gescheiden, maar zijn inmiddels weer samen. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt ongeveer vijf minuten en is erg leuk om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Duitse Herder met dwerggroei lijkt nog steeds op een puppy

Zwerfhond is doodsbang voor mensen totdat zijn redders hem helpen