in

Bekijk deze unieke video: dit stel is al 85 jaar samen!

Dit stel is al maar liefst 85 jaar samen. Thomas en Irene zijn ook nog steeds erg verliefd op elkaar.

Thomas en Irene zijn al 85 jaar samen en zijn al 71 jaar getrouwd. Toen Thomas Irene ontmoette was hij nog maar 9 jaar oud. De eerste ontmoeting vond plaats in het jaar 1931. Toen hij 9 jaar oud was, was Irene slechts 7 jaar oud. Hij viel meteen als een blok voor Irene. Hij kan zich dat moment nog goed herinneren: ‘’Wat een schattig meisje, zou zij mijn meisje kunnen zijn’’? Dat bleek dus ook echt zo te zijn.

Huwelijk

Na de Tweede Wereldoorlog besloot het duo in het huwelijksbootje te stappen. Thomas was vier jaar in dienst geweest bij het leger als medicus. Toen hij terugkwam was hij er zeker van: hij wilde dat Irene zijn vrouw zou worden.

Thomas en Irene zijn nog steeds verliefd

Het tweetal is nog steeds erg verliefd op elkaar. In de onderstaande video zie je daar meer van. Het is toch schitterend dat echte liefde nog steeds zo bestaat!

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie

Wow: 74-jarige vrouw bevalt van een tweeling

Duitse Herder met dwerggroei lijkt nog steeds op een puppy