in

Wow: 74-jarige vrouw bevalt van een tweeling

Deze 74-jarige vrouw bevalt van een tweeling en schrijft hiermee geschiedenis. De moeder en de tweeling maken het goed.

Veel mensen hebben een kinderwens en veel mensen lukt het ook om kinderen te krijgen. Dat is echter niet voor iedereen het geval. De 74-jarige Erramatti Mangayamma en haar 80-jarige man Rajarao hebben tientallen jaren geprobeerd om kinderen te krijgen. Helaas lukte het steeds niet. Toen kwam er ineens wonderbaarlijk nieuws: de 74-jarige Erramatti Mangayamma beviel van een tweeling. De tweeling is kerngezond en ook de moeder maakt het goed.

Oudste vrouw die moeder wordt

In 1962 stapte de twee in het huwelijksbootje. Het duo wilde eigenlijk direct al een kindje. Toch hebben de twee hier lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Moeder Erramatti zette direct een tweeling op de wereld. Daarmee verbrak de vrouw het record van de oudste vrouw die moeder werd. Dit record werd eerder geclaimd door een 70-jarige vrouw genaamd Daljinder Kaur.

Zwangerschap

Het getrouwde koppel heeft hier ook echt moeite in gestoken. Zij namen contact op met IVF-expert Dr. Sanakayyala Umashankar. Erramatti had de overgang allang achter zich liggen, maar door middel van een eiceldonor kon de vrouw vooralsnog zwanger raken. In het Ahalya Hospital kreeg het duo goedkeuring voor een IVF-behandeling. De zwangerschap werd nauwlettend in de gaten gehouden door experts. Uiteindelijk kwam de tweeling ter wereld door middel van een keizersnee. De doctoren gaven aan dat er geen complicaties waren en dat de baby’s allebei gezond zijn. Beide wogen zij zo’n twee kilogram. Ook de moeder verkeerde in goede gezondheid.

Vind jij dit ook een bijzonder nieuwsartikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Schokkend: deze klagende tiener heeft niet voldoende aan 800 euro zakgeld per maand!

Bekijk deze unieke video: dit stel is al 85 jaar samen!