in

Zien: dít is de meest gespierde opa ooit!

Je zult het misschien niet geloven, maar deze opa is bijzonder gespierd. Is dit de meest gespierde opa ooit?

De meeste ouderen zien er natuurlijk niet meer helemaal strak uit. Je wordt simpelweg ouder en je hebt niet meer de kracht om elke dag te sporten. Dat geldt echter niet voor iedereen. De 67-jarige Bill bewijst namelijk het tegendeel. De man is nog bijzonder gespierd en gespierder dan menig twintiger! Hij heeft namelijk zelfs een sixpack.

Twee uur per dag sporten

Bill Hendricks komt uit Dallas en onthult zijn geheim. Hij geeft aan twee uur per dag te sporten in de sportschool. Dat is ook te zien, want de man heeft namelijk ontzettend veel spiermassa.

Inspiratie

Bill was altijd marinier van beroep en wil anderen graag inspireren met zijn fitnessroutine. De man heeft dan ook veel volgers op Instagram. Op social media plaatst hij met enige regelmaat foto’s en filmpjes van zichzelf. Zo wil hij anderen ook inspireren om fit te blijven.

Voeding

Hij sport niet alleen veel, maar ook let hij op zijn voeding. Hij eet iedere dag hetzelfde: haver, omeletten, kip en salade. Bill ontbijt elke dag tweemaal en consumeert een kipsalade voordat hij naar de sportschool gaat. Zes keer per week gaat Bill naar de sportschool.

Bekijk de onderstaande foto op Instagram maar eens:

Vind jij dit ook een inspirerend artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Interieurdesigners maken een prachtige slaapkamer met plakband!

Schokkend: deze klagende tiener heeft niet voldoende aan 800 euro zakgeld per maand!