in

Interieurdesigners maken een prachtige slaapkamer met plakband!

Deze twee interieurdesigners maken een prachtige slaapkamer op een wel heel erg bijzondere manier. Bekijk de video maar eens.

Voor de decoratie van je woning kan je natuurlijk van alles gebruiken. Als je wat inspiratie wilt kan je natuurlijk video’s bekijken of je kunt televisieprogramma’s bekijken. Ook zijn er natuurlijk talloze tijdschriften of kan je bijvoorbeeld interieurdesigners volgen op Instagram. Veel interieurdesigners geven aan dat je lichte kleuren kunt gebruiken als je meer licht in huis wilt. Ook kan je je woning zodoende gemakkelijker versieren.

De twee vrouwen in dit filmpje zijn interieurdesigners en hebben een prachtig ontwerp gemaakt. Het is eigenlijk best eenvoudig om uit te voeren en het ziet er erg uniek uit. De twee dames hebben daarvoor plakband gebruikt. Daarnaast hebben zij verschillende soorten muurschilderingen gebruikt.

Je kunt dit zelf ook eenvoudig maken. Zorg ervoor dat je de oppervlakte in kwestie wast. Vervolgens kan je de wand in een kleur verven. Daarmee zorg je voor een basislaag. Met behulp van plakband kan je vervolgens geometrische patronen op de muren creëren. Daarmee begint het te lijken op een soort puzzel. Als je de video van de twee interieurdesigners bekijkt zal je misschien al wel geïnspireerd raken.

In het filmpje wordt in ieder geval een prachtig voorbeeld getoond. Je kunt spelen met verschillende kleuren en ook kan je allerlei vormen toepassen op jouw muur. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt slechts twee minuutjes en is echt ontzettend leuk om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze getalenteerde kat kan echt alles!

Zien: dít is de meest gespierde opa ooit!