in

Deze getalenteerde kat kan echt alles!

De getalenteerde kat uit deze video is niet zomaar een kat. De viervoeter is namelijk bijzonder talentvol en dat is echt prachtig om te zien.

Katten zijn erg bijzondere dieren. De kat uit deze video, genaamd Didga, is echter wel heel bijzonder en heeft daardoor ook ontzettend veel fans. Deze viervoeter is namelijk net zo goed getraind als een hond!

Deze kat kan de nodige trucjes en is ook erg slim. Als je de video bekijkt zal je zien hoe indrukwekkend zij is. Zo kan zij bijvoorbeeld op een skateboard staan en kan zij allerlei andere trucjes die je een kat normaalgesproken niet ziet doen.

Het is natuurlijk wel erg zeldzaam als een kat zoveel trucjes kan. Een kat trainen is erg lastig en dat kost ook ontzettend veel tijd. De meeste katten hebben hier ook helemaal geen zin in, maar Didga is hierop zeker een uitzondering. Het heeft haar baasje ook vast veel tijd en moeite gekost om haar dit allemaal te leren.

Veel mensen denken dan ook dat je alleen honden maar kunt trainen, maar deze video bewijst het tegendeel. Katten kunnen wel degelijk iets leren en ook nieuw gedrag aanleren kan lukken. Een huiskat kan het geluid van een blikopener ook leren herkennen. Ook leert een kat waar de kattenbak staat of waar zijn of haar voer staat. Je kat is dus slimmer dan je denkt.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het is echt prachtig om te zien hoe getalenteerd deze kat is. Het filmpje duurt iets langer dan drie minuten en is echt prachtig om te zien!

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze katten liggen rustig te slapen totdat hun baasje iets roept!

Interieurdesigners maken een prachtige slaapkamer met plakband!