in

Tip: zo kun je plastic verpakkingen openmaken zonder schaar!

Heb je iets gekocht dat is verpakt in dubbel laags plastic? Met behulp van deze tip kun je deze vervelende plastic verpakkingen openmaken zonder schaar.

Je kent de verpakkingen vast wel: het bestaat uit dubbel laags plastic dat in de fabriek met een machine tegen elkaar aan geseald is. Is dit soms bedoeld als frustratiemiddel tegen de consument? Waarschijnlijk niet, maar het kan in ieder geval knap vervelend zijn. Ook scharen zitten vaak verpakt in zo’n vervelende verpakking. Hoe kan je nou zo’n verpakking openmaken als je niet eens een schaar in huis hebt? Dat laten we jou natuurlijk graag zien in dit artikel.

Handig filmpje

Gelukkig zijn er altijd een aantal handige Harry’s die daar wel raad mee weten. Hiervoor hebben we een handig filmpje voor je opgezocht. Hier wordt onder andere toegelicht hoe je zulke verpakkingen openmaakt. Echter kun je ook zien hoe je bijvoorbeeld op een gemakkelijke manier potten kunt openmaken. Ook leer je hoe je een knoflook eenvoudig pelt of hoe je pistachenoten gemakkelijk openbreekt.

Bekijk het onderstaande filmpje maar eens. Dit filmpje duurt slechts twee minuten en zit vol met allerlei handige lifehacks.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Nooit meer friemelen met pakpapier: cadeautjes inpakken doe je zo (tip)

Deze hond merkt een grote doos op bij de deurmat en herkent de geur direct