in

Jonge vrouw heeft een schoolbus omgetoverd tot een mini-droomhuis

Deze creatieveling heeft een gele schoolbus omgebouwd tot een prachtig mini-droomhuis. In deze video kun je de binnenkant bekijken!

Steeds meer mensen kiezen voor zogeheten Tiny Houses. Dit zijn kleinere woningen die van alle gemakken zijn voorzien. Niet iedereen houdt van zulke huizen, maar sommige mensen zijn er ook echt dol op. Vooral jongeren die niet veel thuis zijn vinden zulke huizen handig.

Veel van deze Tiny Houses zijn gemaakt voor handige mensen. Als je een beetje handig bent kun je een huis maken van allerlei materialen. Zo kan je bijvoorbeeld ook een oude schoolbus ombouwen tot een heuse woning.

Deze mensen hebben een oude schoolbus omgebouwd tot een mobiel huis. De bus is van alle gemakken voorzien: zo is er een badkamer, een slaapkamer en een keuken. Dat is natuurlijk bijzonder handig, want zij kunnen ook overal naartoe rijden. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan zes minuten en is echt leuk om te bekijken!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Wat een bijzondere Ierse dans van bruidsmeisjes en de bruidegom

Claire (4 jaar) zingt ontroerend duet met haar vader