in

Deze hond merkt een grote doos op bij de deurmat en herkent de geur direct

Honden hebben een bijzonder goed reukvermogen. Deze viervoeter herkent de geur uit de doos op de deurmat dan ook direct!

Een reünie-video is altijd leuk om te bekijken. Het is prachtig om te zien als twee mensen of mens en dier na een lange tijd weer bij elkaar samen komen. Na een lange tijd gescheiden te leven kan men elkaar weer ontmoeten. De video’s zijn dusdanig krachtig omdat we onze eigen emoties hierin kunnen herkennen. Iedereen heeft weleens iemand gemist.

Het is natuurlijk altijd leuk om vrienden of familie te zien. Als je iemand al lang niet meer hebt gezien is het prettig om elkaar weer te ontmoeten. Als het een goede vriend of vriendin is heb je hierbij dezelfde gevoelens.

De onderstaande video laat ook een reünie zien tussen mens en dier. Honden zijn altijd erg blij als hun baasje weer terugkomt. Als je als baasje een dag gewerkt hebt is je hond blij als je weer terugkomt. Stel je eens voor als je hond nu maanden van je gescheiden is. Hoe zal je viervoeter dan reageren?

Maria, de eigenaar van deze viervoeter, moest vanwege omstandigheden verhuizen van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten. Zij kon haar trouwe hond helaas niet meenemen. Gelukkig kon haar viervoeter wel terecht bij haar ouders in Schotland.

Na zeven maanden te hebben gewoond in de Verenigde Staten kwam zij weer thuis tijdens een vakantie. Het duo is elkaar nog niet vergeten, want de viervoeter is erg blij met haar thuiskomst.

Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn echt prachtig. Het filmpje duurt bijna twee minuutjes en dat is je tijd zeker waard.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Tip: zo kun je plastic verpakkingen openmaken zonder schaar!

Bijzondere beelden: deze olifant achtervolgt een fietser