in

Claire (4 jaar) zingt ontroerend duet met haar vader

Dit vierjarige meisje heeft ontzettend veel talent. Samen met haar vader zingt zij een prachtig nummer.

Als je slechts vier jaar oud bent denk je misschien nog niet direct aan zingen. Toch was dat wel het geval bij dit vierjarige meisje. Het blijkt ook nog eens dat zij erg veel talent heeft. Samen met haar vader zingt zij het nummer ‘You’ve got a friend in me’ van Toy Story. De video is razend populair en is viral gegaan op het internet. Het filmpje werd zelfs zo populair dat Ellen Degeneres dit ook had gezien.

Ellen Degeneres vroeg daarom of het duo wilde optreden in haar show. De presentatrice heeft een grote televisieshow waar miljoenen Amerikanen naar kijken. Claire en haar vader David gingen natuurlijk akkoord.

Het duo was te gast bij Ellen Degeneres en ook hier hebben zij een prachtig optreden neergezet. Zit er toekomst in dit duo op het gebied van zingen? Wij denken in ieder geval van wel! Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt slechts drie minuten en is echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Jonge vrouw heeft een schoolbus omgetoverd tot een mini-droomhuis

Autistisch jochie stapt op het podium en verrast iedereen in de zaal!