in

Meisje oefent op haar fluit, maar haar hond kan dit niet waarderen!

Dit meisje oefent op haar fluit, maar haar hond kan dat niet bepaald waarderen. Dat levert echter hilarische beelden op.

Ontzettend veel mensen hebben een hond. Een golden retriever is een populair hondenras. Ook dit meisje heeft een golden retriever. Zij houden ontzettend veel van elkaar, maar haar hond vindt haar fluit toch iets minder leuk. Dat blijkt wel uit deze video.

Onze huisdieren zijn uniek en levendig. Ook zij hebben natuurlijk een persoonlijkheid en soms laten zij dit ook echt even zien. Deze viervoeter laat in ieder geval merken dat hij de fluit niet bepaald leuk vindt.

Het meisje in de video oefent op haar fluit, maar de hond vindt het niet om aan te horen. Daarom geeft hij zijn ongezouten mening over haar kunsten. Dat levert in ieder geval hilarische beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt slechts 38 seconden en is echt hilarisch om te zien.

Vind jij dit ook een grappige video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Jochie neemt afscheid van zijn 17-jarige hond – dit zijn hartverscheurende beelden!

Moeder en dochter zingen een emotioneel nummer na een moeilijk jaar