in

Unieke beelden: klein paardje verzamelt de moed om te springen!

Het is altijd eng als je iets voor de eerste keer moet doen. Dit kleine paardje verzamelt alle moed om voor de eerste keer te springen.

Als je iets voor de eerste keer moet doen is dat altijd een beetje eng. Ook voor dit kleine paardje was dat het geval. Het was erg eng om voor de eerste keer de sprong te wagen. Dit paardje moest uit haar stal komen en daar is een flinke afstap. Het is ontzettend schattig om te zien dat het paardje deze sprong waagt.

Het kleine paardje had net lekker gegeten en wilde graag even een frisse neus halen. Echter was er wel een probleem: het arme dier moest over een hoge rand heen. Dat kan natuurlijk wel erg eng zijn als je korte beentjes hebt.

Dit paard sprong en draaide in het rond voor een poosje. Uiteindelijk vond het dier de moed om de sprong te wagen. We weten natuurlijk niet wat er rondging in haar hoofdje, maar uiteindelijk is het haar gelukt!

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt slechts 37 seconden en is echt ontzettend leuk om te bekijken.

Mini Horse Takes The Leap!

She did it! ❤️👏

Posted by People on Tuesday, April 10, 2018

Vind jij dit ook een schattige video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Je kunt niet wijnen bij de McDonald’s. Martien is verbaasd!

Nieuwe baasjes van dit hondje komen niet opdagen – dit is er aan de hand!