in

Schattig babyhertje wordt beste vrienden met dit meisje

Dit babyhertje wordt beste vrienden met dit kleine meisje! Dat levert erg schattige beelden op.

De band tussen mens en dier kan erg intens zijn. Met een dier kan je namelijk ook erg diepgaand contact hebben zoals je dat met een mens kunt hebben. Vooral kinderen kunnen vaak een hechte band scheppen met dieren.

De Herring familie was reeds verhuisd. Met het hele gezin waren zij hun auto aan het inpakken. Het dochtertje was erg vrolijk buiten aan het spelen toen zij iets opmerkte.

Maya kwam namelijk een schattig babyhertje tegen. In een klap werden de twee beste vriendjes. Volgens de familie was de moeder van het hertje waarschijnlijk aan het jagen voor voedsel. Haar kleintje was op dat moment even alleen en was nieuwsgierig geworden.

Maya bleef net zolang bij het schattige babyhertje totdat haar moeder weer terugkwam. Dat leverde in ieder geval ontzettend schattige beelden op. Bekijk het filmpje hieronder maar eens. Het filmpje duurt bijna twee minuten en is echt prachtig om te zien.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuk filmpje? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Vrouw reed door rood licht en haar dochtertje reageert hierop bij de rechter

Jochie neemt afscheid van zijn 17-jarige hond – dit zijn hartverscheurende beelden!