in

Nieuwe baasjes van dit hondje komen niet opdagen – dit is er aan de hand!

De nieuwe baasjes voor deze adoptiehond komen niet opdagen. De reden hierachter is prachtig!

Sommige gezinnen kiezen ervoor om gastgezin te worden voor een hond. Men houdt de hond net zolang thuis totdat iemand anders zich bij het asiel aanmeldt. Als er dan iemand anders is die de hond wil overnemen kan dat. Nicki Clawson en haar man stellen zich al ruim een jaar beschikbaar als gastgezin.

Inmiddels zijn er dan ook al honderden honden bij haar thuis geweest. Alle honden zijn met veel liefde en zorg behandeld. Het is natuurlijk niet gemakkelijk om afscheid te nemen van zo’n lieve hond, maar je weet natuurlijk wel dat de viervoeter naar een nieuw liefhebbend gezin gaat.

Een van de honden die Nicki huisvestte was de hond Cookie. Het voor Nicki extra lastig om afscheid te nemen van deze hond. Cookie was namelijk een bijzonder liever boxer. Tegen beter weten in ontwikkelde Nicki een speciale band met de viervoeter. Ze kon het eenmaal niet helpen: ze was echt verliefd geworden op dit hondje.

De organisatie had echter een afspraak ingepland voor de hond. Nieuwe baasjes zouden Cookie komen ophalen. Natuurlijk was Nicki enerzijds erg blij, maar zij was ook erg verdrietig. Ze wist echter niet dat haar man een grote verrassing voor haar had geregeld.

Nicki kwam namelijk aan op de plek waar zij de nieuwe baasjes zou ontmoeten, maar de nieuwe baasjes kwamen helemaal niet opdagen. Nicki keek op de brief van de baasjes en zocht naar een telefoonnummer. Zij wilde graag even contact opnemen. Echter stond haar eigen nummer op de brief. In eerste instantie snapte zij niet wat er aan de hand was. Toen drong het pas echt door: ze mocht Cookie zelf houden.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt slechts twee minuten en is dit is echt prachtig om te zien!

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Unieke beelden: klein paardje verzamelt de moed om te springen!

Vrouw reed door rood licht en haar dochtertje reageert hierop bij de rechter