in

Jochie neemt afscheid van zijn 17-jarige hond – dit zijn hartverscheurende beelden!

Dit jochie heeft een emotionele band opgebouwd met zijn 17-jarige hond. Nu moet hij toch echt afscheid van haar nemen.

De band tussen dier en hond kunnen soms erg mooi zijn. Voor volwassenen is dat soms ook maar moeilijk te bevatten. Dieren voelen aan dat kinderen bescherming nodig hebben en bieden hen dat dan ook. Ze zullen alles voor hun kleine vriend doen.

Andersom geldt dat natuurlijk ook: kinderen houden ook van hun dieren. De hond of kat is hun allerbeste vriend die zij nooit in de steek zouden laten. Ook dit jochie houdt ontzettend veel van zijn hond BaoBao. Inmiddels is de viervoeter al 17 jaar oud en dat is bijzonder oud voor zijn ras.

Het kleine jochie gaat samen met zijn beste maatje naar de dierenarts. Het blijkt dat BaoBao een spuitje krijgt omdat hij erg verzwakt is en veel pijn lijdt. Natuurlijk is dat altijd een lastig moment, maar het jochie wil natuurlijk ook niet dat BaoBao nog meer pijn lijdt. Vaarwelzeggen is altijd moeilijk.

De vader legt aan zijn zoontje uit: ‘Straks gaat zij slapen’’. Natuurlijk is zijn zoontje erg overstuur, maar hij begrijpt wel waarom hij afscheid moet nemen. Het jochie vertelt dat hij zijn trouwe viervoeter erg gaat missen.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het is een erg emotionele video.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een emotionele video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Schattig babyhertje wordt beste vrienden met dit meisje

Meisje oefent op haar fluit, maar haar hond kan dit niet waarderen!