in

Je kunt niet wijnen bij de McDonald’s. Martien is verbaasd!

Martien is dol op wijnen, maar dat kan blijkbaar niet bij de McDonald’s. Martien is verbaasd en verlaat de zaak.

Als Martien Meiland gaat dineren mag er geen wijn ontbreken. De tv-persoonlijkheid ging in zijn woonplaats Beynac (in Frankrijk) naar de lokale McDonald’s. Hier kwam hij voor een onaangename verrassing te staan. Hij kon namelijk helemaal geen wijn uitkiezen. Een ander drankje kiezen? Dat was Martien zeker niet van plan. Zichtbaar geïrriteerd verliet hij de fastfoodketen.

Geen wijn

Op Instagram heeft Martien het hilarische filmpje gedeeld. Je kunt zien hoe hij, samen met zijn familie, in de McDonald’s is. Hij plaatst een bestelling via het online bestelsysteem. Hij wilde echter graag wijn drinken, maar dat stond helemaal niet op de lijst. Martien vraagt zich hardop af waar de wijn te vinden is. Hij komt er dan echter achter dat er helemaal geen wijn wordt geserveerd in de McDonald’s. Chagrijnig roept hij: ‘Wat is dit?!’.

Bestelling geannuleerd

Maxime probeert hem nog duidelijk te maken dat er geen wijn beschikbaar is bij de McDonald’s. Martien wil daar echter niets van weten en gaat ervan uit dat er wel gewoon wijn is. Als het blijkt dat er echt geen wijn is annuleert hij de bestelling en verlaat hij de zaak.

Filmpje op Instagram

Het zorgde in ieder geval voor hilarische beelden. Hij krijgt dan ook veel reacties van zijn volgers. Ook worden er talloze mensen getagd onder het bericht. Bekijk de beelden hieronder zelf maar eens:

Vind jij dit ook een grappig filmpje? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Video: oudere man laat aan jongeren zien wat fitness is!

Unieke beelden: klein paardje verzamelt de moed om te springen!