in

De schattigste foto’s en video’s van kittens!

Foto’s en video’s van katten leveren bijna altijd een lach op je gezicht op. Maar een video van een kitten is vaak nog leuker! Daarom hebben we de leukste video’s met kittens verzameld.

Video’s en foto’s van katten zijn 1 van de meeste populaire categorieën op Instagram en Facebook. Dat komt natuurlijk omdat ze bijna altijd voor een glimlach op je gezicht zorgen. Maar foto’s en video’s van kittens zijn vaak nog veel leuker!

Jonge kittens hebben nog erg veel hulp nodig van hun moeder maar natuurlijk ook van hun baasje. Dat geldt ook voor de kitten uit het volgende filmpje. Het levert wel een erg schattig filmpje op.

View this post on Instagram

Whittle baby boy😽 Has been purring since day 2❤️ – 📹: @fluffy_nerfs – – – – #animals #animalovestory #puppy #dogs #dogsofinstagram #dogstagram #puppies #puppylove #puppyoftheday #dogsofinsta #animalkingdom #animalsofinstagram #animallovers #cats #cat #catsofinstagram #catstagram #cats_of_instagram #doggo #kitty #kittens #kitten

A post shared by Cats 💙 (@catslovings) on

Kittens zijn vaak ook erg speels. Ze rennen bijna achter alles dat beweegt aan. De kitten uit het volgende filmpje is daar een goed voorbeeld van. Terwijl hij op bed ligt rent hij echt overal achter aan!

Bekijk nog meer leuke filmpjes en foto’s van schattige kittens op de laatste pagina.

De meest grappige kattenfilmpjes en foto’s

De leukste video’s en foto’s van wilde katten