in

De meest schattige kattenfilmpjes en kattenfoto’s

Uiteindelijk zijn katten meestal toch gewoon erg schattig. Deze video’s en foto’s zijn daar duidelijke voorbeelden van!

Katten zijn 1 van de meest populaire huisdieren, omdat ze vaak toch wel erg schattig zijn. Ze houden vaak van knuffelen, spelen en vooral heel veel slapen. Soms worden katten gemeen tegenover andere katten of honden, maar soms weten ze ook perfect met elkaar om te gaan.

De katten uit het volgende filmpje zijn daar een goed voorbeeld van. Ze kruipen helemaal tegen elkaar aan. Wat een schatjes!

View this post on Instagram

My girl. 😺💕 If you like it pls support with ❤️ DM for promotions. From @rody.tino.tomoko #kitty #cats #kitten #kittens #kedi #katze #แมว #猫 #ねこ #ネコ #貓 #고양이 #Кот #котэ #котик #кошка #cat #cats #catofinstagram #catoftheday #catlover #catsagram #catlovers #cat_features #catlady #catlife

A post shared by Cats of Instagram (@kittens_of_world) on

Foto’s en video’s van kittens zijn vaak ook een goed middel om jouw dag goed te laten beginnen. Die kleine wezentjes zorgen altijd voor een lach op je gezicht. De volgende video is daar zeker geen uitzondering op.

Bekijk nog meer foto’s en video’s van schattige katten op de volgende pagina!

De leukste video’s van de gemeenste katten

De meest grappige kattenfilmpjes en foto’s