in

De meest grappige kattenfilmpjes en foto’s

Katten kunnen lief zijn, gemeen zijn of gewoon erg schattig. Al met al kan dit hele grappige foto’s en video’s opleveren. Daarom hebben wij de grappigste foto’s en video’s verzameld!

Filmpjes en foto’s van katten laat vaak zien dat katten erg lief zijn, soms wat gemeen maar meestal gewoon erg schattig. Maar wat de meeste filmpjes wel met elkaar gemeen hebben is dat ze vaak erg grappig zijn. De meeste kattenfilmpjes toveren een glimlach op je gezicht. Daarom hebben we op deze pagina een aantal leuke kattenfilmpjes en foto’s verzameld!

Deze volgende kat is lekker zijn eigen ding aan het doen. Een beetje spelen met de trui van zijn baasje. Totdat hij wel erg direct wordt afgeleid.

Deze moeder en kitten blijven het liefst de hele dag even knuffelen. Wat een schattige beelden levert dat op!

View this post on Instagram

👉 Follow @meowinner ❤️🙏😻 👉 Video @fostercatsfordays 📷😻 . . . . #catlover #catstagram #kittensofinstagram #catoftheday #catlover #catsagram #petstagram #cat #cats #kitten #kittens #animals #animal #instaanimal #cute #petscorner #instagramcats #lovekittens #adopt #meow #gato #instacat #instakitty #pet #pets #weeklyfluff #lovecats

A post shared by lnstameow (@lnstameow) on

Het baasje doet hard zijn best om zijn kat mee te laten doen op de maat van het nummer. Maar ik heb het idee dat het dansje niet echt zal blijven hangen bij het beestje!

Bekijk op de laatste pagina nog meer grappige kattenfilmpjes en foto’s.

De meest schattige kattenfilmpjes en kattenfoto’s

De schattigste foto’s en video’s van kittens!