in

De leukste video’s van de gemeenste katten

Katten zijn de meest geliefde huisdieren van Nederland, maar ze kunnen ook soms gemeen zijn. Vooral andere katten worden niet gespaard.

Katten zijn echte gezelschapsdieren. Maar toch gaat het contact met andere katten niet altijd even goed. Sommige katten kunnen het erg goed met elkaar vinden. Andere keren zijn katten helaas erg gemeen tegen elkaar.

Maar ook met andere diersoorten gaat het niet altijd even goed. De kat uit het volgende filmpje heeft bijvoorbeeld een heel originele manier gevonden om de hond te laten schrikken. Missie geslaagd!

Katten zijn dol op dozen. Ze kruipen er bijna altijd direct in. Maar dit levert natuurlijk ook mogelijkheden op voor andere katten, om de ander eens goed terug te pakken. De kat uit het volgende filmpje profiteert direct van de situatie.

View this post on Instagram

Get back in there. 😹 . . 🎥 @cats_of_day_ . . #catmemes #cats #catmeme #catsofinstagram #cat #catmemesarethebest #catmemesofinstagram #catmemesfordays #catmemesgivemelife #catstagrams

A post shared by Mr Purrington (@mr_purrington) on

Soms zijn katten heel lief en speels, maar zien ze er niet zo uit. Dat is de reden dat we de volgende kat in dit lijstje hebben opgenomen. Als je deze kat in het donker tegenkomt, schrik je toch wel even!

View this post on Instagram

Lazy Sunday #cats #meow #kitty #catsofinstagram #cat

A post shared by Loki (@loki_kitteh) on

Bekijk nog meer leuke kattenfilmpjes op de volgende pagina!

Hilarische foto’s en video’s van speelse katten

De meest schattige kattenfilmpjes en kattenfoto’s