in

De leukste kattenfails filmpjes en foto’s

Kattenfilmpjes en foto’s zorgen eigenlijk altijd voor een glimlach op ieders gezicht. Daarom hebben we de leukste foto’s en video’s met kattenfails bij elkaar gezet!

Katten zijn erg leuke en gezellige huisdieren. Ze kunnen alleen soms ook erg onhandig zijn. Dit levert vaak de meest hilarische foto’s en video’s op. En wees gerust: geen enkele kat heeft vervelende gevolgen onderhouden van zijn fail!

De meeste katten zijn niet dol op water. De volgende kat is ook duidelijk geen fan van water, maar waarom hij dan toch zo druk gaat doen op de rand van het bad…

View this post on Instagram

How do I always get myself into these things? #chasingmytail #allwet #tubfail #cats #funny #funnycats #kittyfails #kitty #fail #funnyvideos #hilarious #funnycatvideos #catfails #animals #fails #failvids #failvideos #humor #humorous #catstagram #instacat #comedy #kittycat #animalvideos #catlover #instapets

A post shared by Kitty Fails (@kittyfails) on

Katten zijn zoals bekend ook dol op dozen. Vaak koop je de duurste speeltjes voor ze, maar hebben ze meer plezier aan de doos dan aan het speeltje zelf. Soms springen ze echter in een doos die nog niet helemaal leeg is. En dat kan natuurlijk gevolgen hebben…

Geniet op de volgende pagina van nog meer katten-fails!

Hilarisch: kinderen proeven hapjes uit andere landen!

Hilarische foto’s en video’s van speelse katten