in

Hilarisch: kinderen proeven hapjes uit andere landen!

Deze kinderen proeven ontbijt uit anderen landen en hun reacties zijn prachtig om te zien. Niet alle kinderen houden van dit buitenlandse eten.

Het is algemeen bekend dat kinderen grappig kunnen reageren op bepaald voedsel. Dat was dit keer ook het geval: het YouTube-kanaal ‘Kleintjes’ gaf kinderen allerlei soorten ontbijt uit andere landen.

De kinderen kregen onder andere ontbijt uit de landen Nederland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Costa Roca, Japan en de Verenigde Staten. Dat zorgde voor hilarische reacties.

Komisch

In het onderstaande filmpje krijgen de kinderen verschillende gerechten die zij moeten proeven. Zij mogen eveneens raden waar het voedsel vandaan komt. Niet elk gerecht vinden de kinderen even lekker en in sommige gevallen spugen zij eten zelfs uit! Hoe dan ook: dat zorgt voor hilarische beelden. Het is vooral grappig als de kinderen vegemite aanzien voor chocoladepasta. Dat was een onaangename verrassing voor hen.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het is erg grappig om dit te zien! Dit filmpje duurt bijna 6 minuten en dat is je tijd zeker waard.

&feature=emb_logo

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Verwaarloosd hondje wordt gered door de Dierenbescherming – je herkent hem niet meer terug!

De leukste kattenfails filmpjes en foto’s