in

Kleuter wacht iedere week op de lokale vuilnisman

Deze kleuter is dol op de vuilnisman en wacht hem iedere week op met zijn eigen mini-vuilniscontainer! De beelden zijn prachtig.

Vriendschappen kunnen ontstaan tussen allerlei verschillende mensen. Niet alleen tussen mannen en vrouwen, maar ook tussen mensen en dieren. Ook leeftijd maakt blijkbaar helemaal niets uit: kleuter Lance en de vuilnisman James zijn namelijk dikke maatjes.

Iedere maandagochtend komt James met zijn vuilniswagen door de straat waar Lance woont met zijn ouders. Lance is altijd al enthousiast geweest over James sinds hun eerste ontmoeting. James zwaaide namelijk naar Lance en daar is de vriendschap ontstaan.

Zodra Lance bij het ontbijt het bekende geluid hoort stopt hij direct met eten. Hij weet dan dat de vuilnisman eraan komt. Met zijn moeder gaat hij dan naar buiten om James te begroeten.

Er is dan ook een warme vriendschap ontstaan tussen het duo. Lance heeft inmiddels zelf een eigen mini-vuilnisbak gekregen. Ook heeft hij eenzelfde fluoriderende hesje als James heeft.

Bekijk de onderstaande beelden maar eens. We hopen dat deze vriendschap nog lang doorzet. Het onderstaande filmpje duurt slechts twee minuten en het is prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dierenarts mag bloedtest afnemen bij deze geduldige hond – wat een geweldige reactie van de hond

Jurylid Simon van America’s Got Talent doet iets geweldigs!