in

Jurylid Simon van America’s Got Talent doet iets geweldigs!

Normaalgesproken is Simon van America’s Got Talent niet zomaar onder de indruk. Nu doet hij echter iets geweldigs voor een van de kandidaten.

Sara Carson is hondentrainer en nam haar hond Hero mee naar de audities van America’s Got Talent. Hier begon een dynamische voorstelling en daarmee maakte zij veel indruk op het publiek. De liefde tussen Sara en Hero is overduidelijk.

Jurylid Simon Cowell staat bekend als een jurylid die lastig te overtuigen is. Aan het einde van het optreden lijkt hij echter het meest onder de indruk. Hij staat zelfs op om het duo een staande ovatie te geven.

Helaas voor Sara zijn de andere juryleden niet onder de indruk. Ze besluiten dat zij niet verder kan gaan in het programma. Simon verzet zich echter tegen hun besluit en probeert ten minste een van de twee collega’s te overtuigen om haar toch nog een kans te geven.

Als het publiek begint te joelen tegen de juryleden barst de jonge deelneemster in tranen uit. Simon besluit daarop om naar het podium te lopen om haar steun te betuigen. Ook probeert hij hier zijn collega’s nogmaals te overtuigen.

Aangezien het publiek zich er ook mee bemoeit stellen de juryleden hun mening bij. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt vijf minuten en is erg leuk om te bekijken.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Kleuter wacht iedere week op de lokale vuilnisman

Verwaarloosd hondje wordt gered door de Dierenbescherming – je herkent hem niet meer terug!