in

Vuilnisophaler krijgt hulp van dit kindje – dit zijn prachtige beelden!

Deze vuilnisophaler krijgt ‘hulp’ van dit kindje die lekker aan het buitenspelen is. Bekijk deze prachtige beelden maar eens.

Met schoonmaken heb je nog niet zoveel te maken als je klein bent. Dat is maar goed ook, want het is namelijk een erg zware taak. Het is echter een belangrijke taak en iedere samenleving heeft schoonmakers nodig.

Het werk kan fysiek erg zwaar zijn. Niet iedereen is klaar voor zo’n uitdaging. De meeste mensen kiezen daarom liever voor een kantoorbaan. Dat is lichter werk en bovendien verdient het vaak ook beter. Ook blijven de handen schoon. Kinderen vinden schoonmakers echter vaak geweldig. Vooral als er zo’n grote vuilnisauto aankomt. Kleine kinderen kunnen dat echt bewonderen en dat is prachtig om te zien.

Ook dit jochie vindt dat erg bijzonder. Hij is 16 maanden oud en gefascineerd door de lokale schoonmaakploeg. De jongen heeft Gray en woont in Jefferson Park in de wijk Baton Rouge. De sanitaire werker, Anthony, kent de jongen inmiddels wel. Gray ziet hem als zijn held.

Shelly Guidry is Gray zijn moeder en zij besloot om zijn enthousiasme eens te filmen. In de video kun je zien hoe Gray Anthony helpt met zijn taken. Gray ruimt ook al zijn eigen spulletjes op van de oprit. Jong geleerd, jong gedaan zullen we maar zeggen.

Het artikel gaat door onder de video:

Mr. Anthony's morning helper! 🚛 #garbageday #toddlergray

Posted by Shelley Guidry on Monday, February 27, 2017

Echte vrienden

Inmiddels zijn de twee erg goede vrienden. Dit lieve moment is dan ook niet het eerste moment van dit duo. Anthony kent Gray al sinds hij vijf maanden oud is.

Als het werk en de tijd het toelaten neemt Anthony kort de tijd om te spelen met Gray op de oprit. Volgens een oud-buurvrouw is Anthony ook echt een topgozer. Shelley is ook blij dat veel mensen de video hebben bekeken, want zij wil graag laten zien hoe Anthony is.

Ryan Guidry, de vader van de Gray, is ook erg te spreken over Anthony. Hij vindt het leuk dat hij zo’n goede band heeft met zijn zoon. Hij hoopt dat de video nog verder verspreid wordt.

Ryan schreef het volgende op zijn eigen Facebook-pagina: ‘’De schoonmakers werken zo hard en nemen vooralsnog tijd om aandacht te geven aan mijn zoon. Dat betekent veel voor mij en mijn familie. Ik ben blij dat er ook anderen zijn die dit waarderen.’’

Anthony is een rolmodel en hij werkt hard. Dat is echt iets waar we trots op kunnen zijn.

Vind jij dit ook een prachtig verhaal? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit gezin gebruikt al 35 jaar lang dezelfde (echte) kerstboom!

Dierenarts mag bloedtest afnemen bij deze geduldige hond – wat een geweldige reactie van de hond