in

Ziek hondje jankt van de pijn, maar knapt weer helemaal op!

Dit arme hondje had ontzettend veel pijn. Gelukkig werd het dier gered door deze held!

In de Iraanse stad Koochesfehan dwalen ontzettend veel zwerfhonden rond. Veel honden overlijden vanwege verhongering of worden ziek. Alleen als mensen hen redden maken zij nog een kans. Sommige dieren hebben dat geluk, waaronder dit hondje. Dit hondje werd namelijk gered door Hosein Mohammadi.

Hosein kon het niet langer aanzien dat dieren te maken hadden met onnodig leed in zijn omgeving. Daarom richtte hij een dierenbeschermingsorganisatie op: Sezar Sanctuary. Vrijwilligers zetten zich ieder dag in om dieren in nood te redden. Wat ons betreft zijn het dan ook echt helden!

Op een dag kreeg Hosein een telefoontje. De man aan de lijn vertelde dat een hondje ernstig ziek was. Men kwam snel ter plekke en zij vonden het arme dier. Het hondje had direct medische hulp nodig, want zij was ontzettend ziek. Haar huid was ontstoken en elke beweging deed pijn.

Toen de man de hond optilde jankte het arme dier van pijn. Ook was het hondje erg bang. Waarschijnlijk had nog nooit iemand haar liefde of aandacht gegeven. Ze stond er dus al die tijd alleen voor.

Na een aantal weken medische zorg was de viervoeter weer stabiel. Ze kreeg alle zorg die ze nodig had en de viervoeter was weer aangekomen in gewicht. Haar huid was weer geheeld en het hondje is vrolijker dan ooit tevoren. Hopelijk wordt deze hond snel geadopteerd en komt zij dit keer terecht bij een warm gezin.

Bekijk de onderstaande video maar eens. In het filmpje zie je deze viervoeter met haar grote held: Hosein Mohammadi!

Vind jij dit ook een emotionele video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden, familie en andere hondenliefhebbers!

Dierenarts? Deze vogel blijft liever thuis!

Hilarisch: baasje vertelt aan zijn hond dat hij een kitten heeft gekocht!