in

Kerstliefhebbers opgelet: heb jij een van deze sterrenbeelden?

Deze zes sterrenbeelden, in dit artikel, zijn de grootst kerstliefhebbers. Staat jouw sterrenbeeld er ook bij?

December is altijd een ontzettend leuke maand. Wij vieren dan niet alleen Sinterklaas, maar ook vieren wij weer kerst. Er zijn ontzettend veel mensen die kerst ontzettend leuk vinden. Ben jij ook zo’n liefhebber van de decembermaand?

Als Sinterklaas net weer naar Spanje is vertrokken, beginnen de kerstliedjes alweer. De kerstboom wordt weer van zolder gehaald en deze wordt weer volop versierd. Vind jij deze periode ook altijd zo leuk? Dan is de kans groot dat jouw sterrenbeeld in het lijstje genoteerd staat. Deze zes sterrenbeelden zijn namelijk groot fan van deze feestdagen.

Stier (20 april tot 20 mei)

De Stier wil het liefst al beginnen met kerst vieren in de maand oktober. De voorbereidingen worden in ieder geval al getroffen. Vlak voor, en ook tijdens, de kerstdagen staat de Stier maar al te graag in de keuken. Ook zijn Stieren een goed gezelschap tijdens de feestdagen: ideaal om even mee te kletsen dus!

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

De Kreeft kijkt ook ieder jaar weer uit naar de feestdagen. Het is voor de Kreeft een moment om tijd door te brengen met vrienden en familie. Alhoewel de Kreeft zijn familie en vrienden regelmatig ziet, ziet hij of zij veel van zijn vrienden en familieleden op eenzelfde moment tijdens de feestdagen. Dat maakt het voor hem of haar extra bijzonder. Zodra het 1 november is, begint de Kreeft al met het maken van zijn of haar kerstplannen. Ook worden de kerstinkopen alvast gedaan.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

De Leeuw kijkt iedere keer weer uit naar leuke feestjes! Gedurende de maand december zijn er natuurlijk volop leuke feestjes. De Leeuw vindt het ontzettend leuk om te pronken in leuke outfits en vermaakt zich dan ook prima. De Leeuw vindt het bovendien leuk om cadeautjes te krijgen én te geven. Je doet er dus goed aan om iemand uit te nodigen die geboren is op of tussen 23 juli tot 22 augustus.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

De Maagd vindt het ontzettend leuk om kerst te vieren. Toch laat de Maagd dit niet zo uitgebreid merken als de bovenstaande sterrenbeelden. Dat betekent echter niet dat de Maagd het minder leuk vindt dan bovenstaande sterrenbeelden. Integendeel zelfs: de Maagd is achter de schermen volop bezig met de voorbereiding. Daarmee loopt alles op rolletjes en zodra alles geregeld is, mag de Maagd graag even achteroverleunen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Maagd en de Weegschaal vormen een goed partnerschap. Ook de Weegschaal vindt het namelijk leuk om dingen te organiseren. De woning versieren vindt de Weegschaal ook een leuke taak. Ook vindt de Weegschaal het niet erg om als gastheer of gastvrouw op te treden tijdens de feestdagen.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn ook dol op de feestdagen. Als de feestdagen nog maar net voorbij zijn, zijn zij alweer bezig met het plannen van de volgende dagen. Ieder aspect van de feestdagen vinden zij leuk, dus dat betekent ook een groot feest!

Vind jij dit ook interessant artikel? Vergeet deze blog dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze hond ligt lekker te slapen totdat de wekker gaat!

Dierenarts? Deze vogel blijft liever thuis!