in

Man valt vrouwen lastig op straat – totdat zijn moeder zich er gaat bemoeien

Deze man valt diverse vrouwen lastig op straat. De moeder van de man zet hem op zijn plek.

Elke dag weer worden vrouwen lastiggevallen op straat. Dat is natuurlijk nooit goed en helaas komt het wereldwijd voor. Ook in Lima (in Peru) worden vrouwen helaas lastiggevallen op straat. Zeven op de tien vrouwen geeft aan weleens lastiggevallen te zijn.

Het management van kledingmerk Everlast las over deze statistieken en besloot om in actie te komen. Men ging naar enkele uithoeken van Peru en besloot hier de daders aan te pakken.

Men vond twee daders die continu vrouwen lastigvielen op straat. Het management ging vervolgens op zoek naar de moeders van de daders. Daarmee begon experiment van Everlast.

De moeders kregen een pruik op om zodoende onherkenbaar te zijn voor hun zoons. Zij gingen toen de straat op waar hun zoons normaliter vrouwen lastigvielen. Het doel achter het experiment was dat de mannen dan zouden stoppen met lastigvallen van vrouwen. En dat lukte ook nog eens.

De twee mannen deden wat zij altijd deden op straat. Toen bleek dat zij hun eigen moeders lastigvielen werd de realiteit wel heel erg duidelijk en hadden zij hun lesje geleerd. Deze onzin kan nu eindelijk stoppen. Hopelijk inspireert dit andere mannen ook om vrouwen niet langer lastig te vallen.

Bekijk de onderstaande video maar eens van het experiment:

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Complottheorie: op deze datum vergaat de wereld

Ingewikkelde dominoconstructie is na drie maanden eindelijk klaar!