in

Ingewikkelde dominoconstructie is na drie maanden eindelijk klaar!

Er werd drie maanden lang hard gewerkt aan deze prachtige dominoconstructie. Bekijk hoe de eerste steen viel in deze video.

Nederlanders zijn dol op domino. Er staan ontzettend veel wereldrecords op naam van Nederlanders als het gaat om domino. Vanaf 1998 tot en met 2009 werden de beroemde ‘Domino-Day’s’ georganiseerd. In 2009 zijn er nog verscheidene records verbroken. Voor een lange tijd zaten we met zijn allen voor de buis om de eerste steen te zien vallen.

Domino-Day is helaas verleden tijd. Vanwege de crisis ging dit niet langer door. Er werd geprobeerd om het nogmaals te organiseren in 2010 en 2011, maar het kwam helaas nooit van de grond.

Gelukkig zijn er nog voldoende video’s online te vinden op het internet. YouTube staat er vol mee. Ook deze video is erg leuk om te zien. Er was maar liefst drie maanden gewerkt aan deze dominoconstructie. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt zo’n vier minuten en is erg leuk om te bekijken.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Man valt vrouwen lastig op straat – totdat zijn moeder zich er gaat bemoeien

Deze hond ligt lekker te slapen totdat de wekker gaat!