in

Deze hond ligt lekker te slapen totdat de wekker gaat!

Niet alleen mensen kunnen wakker worden van een wekker. Ook deze hond wordt gewekt door de wekker.

Sommige mensen zijn vroege vogels, terwijl anderen maar graag blijven liggen. Het geluid van een wekker is voor veel mensen dan ook erg vervelend. Dat geldt zowel voor de mensen die vroeg uit bed stappen als de mensen die graag nog even blijven liggen. Nu blijkt dat een wekker niet alleen mensen wakker maakt. Ook deze viervoeter wordt er namelijk wakker door.

Deze hond, genaamd Oscar, is niet bepaald fan van de wekker. De viervoeter lag lekker te slapen totdat de wekker ging. Zijn baasje was dat aan het filmen en dat leverde in ieder geval hilarische beelden op. Oscar vond het zelf echter niet zo grappig, want hij lag nou juist zo lekker te slapen. Zijn reactie op het alarm is grappig om te zien, omdat hij het ook totaal niet verwacht had.

Het blijkt maar weer dat Oskar in ieder geval geen vroege vogel is. Bekijk de onderstaande beelden maar eens. Het filmpje duurt bijna twee minuten en is erg leuk om te bekijken.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Ingewikkelde dominoconstructie is na drie maanden eindelijk klaar!

Kerstliefhebbers opgelet: heb jij een van deze sterrenbeelden?