in

Je hond stilhouden tijdens het knippen van de nagels? Zo doe je dat!

Dit baasje heeft de ideale manier gevonden om zijn hondje stil te houden wanneer hij zijn nagels knipt. Bekijk dit artikel maar eens!

Honden zijn natuurlijk geweldige dieren. Het zijn ook vooral erg loyale dieren en hondenbezitters zijn er natuurlijk maar al te blij mee.

Kendal Peifers uit Boston heeft ook een hond, genaamd Oliver. Hij vindt vrijwel alle activiteiten met zijn hond leuk, maar de nagels knippen is een minder leuke taak. Zijn hondje stribbelt nogal tegen al zijn nageltjes worden geknipt.

Kendal had er op een dag genoeg van en bedacht een handig trucje. Dit is een ontzettend leuk trucje, want het werkt echt! Bekijk de onderstaande foto maar eens.

Posted by Love What Matters on Tuesday, February 13, 2018

Zoals je kunt zien zit het hondje verpakt in een handtas. Er zitten onderin een aantal gaten gemaakt waar de pootjes doorheen vallen. Het werkt bijzonder goed en zijn hondje kan op deze manier ook niet tegenstribbelen.

Posted by Love What Matters on Tuesday, February 13, 2018

Deze oplossing is inmiddels massaal gedeeld op social media. Iedereen vindt het een bijzonder creatief idee én dat is het natuurlijk ook wel. Je maakt simpelweg vier gaten in een handtas, hangt de tas op en dat zorgt ervoor dat de pootjes in de lucht zweven. Zo kun je gemakkelijk de nageltjes van je hond knippen.

Vind jij dit ook een interessante toepassing? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit is wel een heel bijzondere uitvinding voor zwangere vrouwen!

Complottheorie: op deze datum vergaat de wereld