in

Dit is wel een heel bijzondere uitvinding voor zwangere vrouwen!

Dit is wel een erg bijzondere uitvinding voor ongeboren baby’s. Dit moet je zien!

Er worden steeds meer bijzondere artikelen ontwikkeld. De ontwikkelingen van de producten voor baby’s, kleuters en peuters gaan ook echt razendsnel. Dat gaat zelfs zo snel: over een paar maanden zal dit artikel ook wel weer achterhaald zijn.

Dit is echter wel een erg bijzonder artikel: de Babypod. De Babypod is ontwikkeld door een Spaanse fabrikant en zorgt voor muziek voor ongeboren baby’s. Je zult je misschien wel afvragen: hoe bedoel je, muziek voor ongeboren baby’s? We leggen dat graag voor je uit. Dit is namelijk een tampon met een speaker erin: een muziektampon dus.

Als een foetus 16 weken of ouder is kunnen zij al reageren op muziek. Dat is gebleken uit studies waar het bedrijf handig op inspeelt. Aangezien een gewone speaker onvoldoende werkt kun je met deze handige gadget dus een stapje verder gaan. Je ongeboren kindje kan op die manier dus genieten van muziek.

Uit onderzoek is gebleken dat een foetus kan reageren door met zijn of haar ogen te knipperen. Bovendien verandert het hartritme ook bij verscheidene muzieksoorten. Geluidstrillingen zal een foetus in de buik voelen, dus ook wanneer een moeder of vader praat zal dat een positieve werking hebben op je ongeboren baby.

Het is daarmee een erg bijzondere uitvinding. Je kunt de speaker vaginaal inbrengen en deze komt dan nabij het hoofdje van de foetus te zitten. De baby kan het geluid dan goed horen. Er kan vervolgens muziek worden afgespeeld met een maximaal volume van 54 decibel. Bekijk de onderstaande video maar eens. Hier wordt gedemonstreerd hoe dit nu precies werkt. Het filmpje duurt slechts 43 seconden.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze kat kan niet ophouden met niezen, tot zijn baasje ziet wat erin zijn neus zit

Je hond stilhouden tijdens het knippen van de nagels? Zo doe je dat!